snart nalkas lovet

snart trippar lovet bakom knuten. jag är ganska nervös inför provet imorgon!!! har gått så jäkla bra på alla andra. bara något litet fel eller så, så nu hoppas jag på att detta sitter nu!! naturkunskap är nog inte riktigt något för mig egentligen.. iallafall inte cellandning och fotosyntes och formler... 

mycket jobb i december. det är väl halvkul. hade hoppats på lite lov med, men det blir såååå gött i januari med csn x2 plus stor lön. kommer kunna spara en del hoppas jag. just nu snyftar bara sparkontot. jag är värdelös på ekonomi =( ändring! skärpning! är ledig i helgen så det blir en utgång för att fira sandra och en stoooor sovmorgon både lördag och söndag för det har jag längtat efter! =)

på lördag kommer mitt hjärta hem <3 puss på er

Skolgång

Hej!!! Tänkte titta in här lite, det var ju ändå ett tag sedan nu.
skolan går bra!!! Ligger i toppskiktet kan jag väl säga av de intryck jag får av lärarna.
en massa positiv feedback hela tiden! Är inte van vid detta, har aldrig skött skolan och faktiskt gjort bra ifrån mig.
fast något jag vill försöka förbättra är ju att inte göra allt i sista minuten. Men tja nu står jag här igen med ett prov på fredag, stort projektarbete till torsdag som vi inte gjort något på Nästan.. Inlämningsuppgift och läsa psykologi, läsa ut en bok (till..), tråkigaste jag läst! (Populärmusik ifrån vittula). 
Sen ska jag göra klart näst sista kapitlet i ma1a göra provet och börja på sista kapitlet som jag vill ha klart innan lovet = om 7dagar! Lycka till med den Bea!! Jaja har nästan klarat en hel mattebok på en termin. Har redan gjort matte A men fick ändå inte hoppa in på matte2 direkt nu när allting har ändrats sen man gick i skolan sist.. Kan säga att sist jag läste matte så blev det en kurs på två år!! Haha.. Matte A!! På HANDEL!! 
 
Läser historia och det är för mig det tråkigaste som finns men Det ska gå!! 
Känner mig sjukt positiv till att nog få en trea i omdöme till sommaren! Hoppas kan man alltid. Fyra är högt men jag siktar lite lägre, men man vet aldrig. Känner mig som lärarnas gullegris!!! Då jag har samma åsikter som några av dem och sitter på möte och pratar om dem med en av mina lärare plus rektorn på skolan. Kul faktiskt!! 
Är typ som ett elevråd.. Fast vi är två elever och fyra lärare plus rektorn.
 
hoppas på högskoleprovet till våren!!
och hoppas såklart det ska gå bra med!! Men jag är positivt inställd och tror detta är en stor vändning i mitt negativa Fd liv. 
 
många fina människor på skolan. Känns som man är ytligt bekant med halva skolan, men det är man nog när vi har en så liten skola! xD
 
puss på er, vi hörs kanske under lovet!! (Vilket jag inte ska jobba ALLA dagar på denna gången som tur är!! :-) vila behöver jag!! Och mysa!!
 

RSS 2.0